Helgen

fredags var jag och Micke till Västerås för att käka på Pinchos med min syster och hennes man. Efter det tog vi en helkväll med drinkar på O’learys. Sedan åkte vi alla hem till min syster och sov. 
I lördags tog vi fyra en tur till dollarstore och en lunch på salladsmagasinet. Alltså dom har verkligen de godaste salladerna jag ätit, någonsin! 🤤 
i söndags sov jag i stort sett hela dagen. Har blivit förkyld och fått feber, IGEN!
 
Men trots min förkylning så har det ändå vart en supermysig helg!
Snart är det påsk med ännu mer middagar och mys. Inte nog med det så verkar det även som att vädret ska bli bättre nu framöver, äntligen!! 🙌🏻
 

Trött

jag är SÅ trött. Sover så förbannat dåligt för tillfället, somnar sent och vaknar tidigt samt vaknar flera gånger under nätterna. 
 
I alla fall! Helgen var fin. Var hem till en kompis på lite tacos och vin i fredags och i lördags var jag och Micke iväg med min syster, svåger och deras 3 ungar till Gustavsvik och körde en heödag med bad och bus 🙌🏻 
Idag hade jag fältstudie på min övningsförskola, sen har jag diskat, vikt in ren tvätt och storhandlat för denna vecka. 
Nu ska jag slöa i soffan och fortsätta kolla på ”Chilling adventures of Sabrina” som finns på netflix. Tycker den serien är riktigt bra!
 
 

Nextory

Jag är ett stort fan av ljudböcker. Egentligen av att läsa över huvud taget, men nu när jag pluggar och det är en del litteratur som ska läsas så känns det tråkigt och stressande att sätta sig med en vanlig bok. Så, jag lyssnar på ljudböcker. När jag diskar, när jag städar, när jag tvättar, när jag duschar, när jag är ute och går eller när min sambo snarkar så högt att jag inte kan sova haha, ja ni förstår, minsta chans jag får så ser jag till att lyssna på en bok.
Lyssnar just nu på en bok som heter "Glöm inte att låsa" och den är så himla spännande! Har en hel lista på min nextory med böcker jag ska lyssna på, så pass många att det nästan blir svårt att välja vilken jag ska lyssna på härnäst haha. 

Tidigare har jag lyssnat på bland annat alla Harry Potter, Gangsterprinsessan och Jojo Moyes triologi "livet efter dig", "arvet efter dig" och "en andra chans". Rekommenderar alla dessa böcker också!

Finns det någon som har tips på fler boktips så tar jag gärna emot det! 
 
 

RSS 2.0