Före & Efter


Frodo & Kaktus

Frodo är svår att ta kort på ibland, inte alltid han vill vara med på bild och Kaktus fick en puss av mig när jag hade läppstift så han har fint pussmärke.
Mina finaste killar ♥

we're going no where


syskonen Forsström

en gång var vi fina, sen blev vi inte det helt plötsligt. vad hände?


 

18 & 20


En helt vanlig torsdag

Dagen började med en tandläkarundersökning för 1100kr, det gjorde mig skitarg. Kände för att kasta min cykel på ett fönster när jag skulle cykla hem därifrån. Men nu har jag klagat till alla mina vänner hur dyrt det var så nu är jag glad igen haha!

Sen har jag bara städat mitt rum, tagit hand om viktiga papper (man måste tydligen det när man blir stor. Tråkigt) och kollat på House med katterna såklart.

Det har vart en helt vanlig torsdag helt enkelt. Snart kommer systrami och David förbi på lite spel och pizza, myyys


det här med att bli vuxen.

Jag har kommit till en punkt i mitt liv där jag tycker att det är oerhört frustrerande att bara stå och stampa på samma ställe med en liten inkomst från mitt jobb där jag endast är timanställd.
 
Så imorgon ska jag ta med mig min storasyster till VUC (hon är duktig på sånt där, med skola, ni vet?) för att kolla när kursen startar och förhoppningsvis så kan jag börja plugga upp matte B och naturkunskap B så snart som möjligt så att jag sedan kan börja plugga vidare till antingen Undersköterska eller Sjuksköterska. Är osäker på vilket jag känner för än, men något av det vill jag i alla fall.
 
Sen håller jag och min mor på och letar lägenhet till mig så att jag kan flytta ut nångång, börjar känna min inständ i mitt rum (jag vill ha något eget där jag aldrig kan vara i vägen eller någon annan vara i vägen för mig, man kan ju se det som man vill haha). Dessutom så har jag ju två katter och jag känner ibland att dom kanske är i vägen ibland  för resten av familjen.
 
Sen så fyller jag 20 år på söndag. Jag fyller alltså vuxen om 6 dagar och jag känner mig otroligt gammal och misslyckad för att jag fortfarande bor hemma. Jag vet inte varför egentligen eftersom att det är ju svårt att ha råd med eget såhär tidigt efter studenten och det är svårt att få jobb = minimal inkomst. Sen så bor ju nästan alla mina vänner hemma fortfarande, varför är det då konstigt att jag gör det?
Jag kanske bara känner mig pepp på att flytta hemifrån vilket gör att det känns jobbigt att allt tar sån tid.
 


Jag vill bli vuxen, jag vill bli självständig, jag vill bo själv, jag vill så mycket just nu.
Men en sak i taget, så jag börjar med skolan.
 

Mysig helg!

I fredags var jag med Kisselie, hade värsta nostalgikvällen och det var så mysigt! Vi lär ju göra om det snart?!

I lördags var jag hemma och hade spa-dag med mig själv, målade naglarna, färgade och plockade ögonbrynen, gjorde hårinpackning och ansiktsmask och så kollade jag på massor med House såklart. Hehe..

Och idag så har jag vart med Affe och myst med chips, godis och filmer.
Myyyyshelg med andra ord.


Svullen

Livet som sjukling fortsätter..
Är alldeles dagvild och mina sovtider är fucked, så fort jag får minsta lilla feber eller efter att jag ätit så får jag sån paniksmärta i magen att jag däckar. Fett skumt.

Min läpp är dessutom mer svullen än någonsin just nu. Får hela tiden höra av alla att botox inte är min grej, förstår inte aaaaalls vad folk menar?!

Då nästan allt på mig är svullet just nu så ser jag ju självklart helt sned ut i ansiktet dessutom, men det bjuder jag på idag :)


Nytt och fint

Fick en ny hylla av min mor idag som jag kunde ha istället för den fula lilla grejen jag haft framför spegeln. Rummet ser genast större och fräschare ut.

Har dessutom fått upp två tavelramar på väggen, dock för någon dag sen men eftersom att jag haft nästan 40gradera feber så har jag knappt klivit upp ur sängen alls förrän idag.


Sjukling

Jag är sjuk och känner mig döende. Har feber, halsfluss och öroninflammation, och nu misstänkts det att jag har bihåleinflammation också. Har dessutom ont i hela kroppen.

Som tur är så har jag läkartid 14.45, så jag kanske kan få någon ordning på det här..


RSS 2.0